Atalar Muhtarlık Binası Sona Doğru

Körfez Belediyesi tarafından Atalar Mahallesi’nde yapımına başlanan ve kaba inşaatının tamamlanma noktasına geldiği muhtarlık binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Şener Söğüt de hem Mahalle Muhtarı Fitnat Gündüz’ü ziyaret etti hem de çalışmaları yerinde inceledi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTI

İlk olarak Yarımca Kültür Merkezi yanında Erdoğan Ülker Parkı alanında yapımı devam eden muhtarlık binasını inceleyen Başkan Şener Söğüt, “55 metrekare alan üzerinde tek kat olarak hazırlanan projeyi kısa süre içerisinde tamamlamış olacağız. Atalar Mahallemizin gerçekten yıllardır bu hizmet binasına ihtiyacı vardı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Bizler de hemen gerekli adımları attık ve çalışmalar başladı” dedi. Başkan Söğüt daha sonra Muhtar Fitnat Gündüz’ü ziyaret etti.Muhtar Gündüz de Başkan Söğüt’e teşekkür ederek, “Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Binamız tamamlanıp taşındığımızda çok rahat bir ortamda hizmet sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817