ATALAR VE HACI OSMAN MAHALLESİ YENİLENMELİ

Fırsatı değerlendirin

Fahri Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bankaların kredi faizlerini önemli ölçüde düşürdüğünü de hatırlatarak, ‘’Firma olarak binasını yenilemek isteyen halkımıza her türlü yardım ve desteğe hazırız. Anlaşmalı olduğumuz bankalarla çok iyi şartlar altında gereken krediyi temin ediyor, eski binanınız alıp, yerine yenisini bedeli karşılığı, ya da anlaşma sonucu kat karşılığı yapıp, teslim ediyoruz. Körfez’in, yarımca Atalar, Hacı Osman, Güney Mahalleleri eski binalarla dolu. Kentin güzel görünümü için bu binaların yenilenmesi gerekiyor’’ dedi.

Enerji belgesi şart olacak

Fahri Güler, binalarda 2017 tarihi itibariyle enerji belgesi uygulamasının da başlayacağını hatırlatarak, ‘’Bina sahipleri bir an önce kışa girmeden dış cephe giydirmelerini de tamamlamalılar. 2017 yılında bu belgeler istenecek. Şu anda fiyatlar uygun iken, bina sahiplerini yalıtımlarını yapmaya davet ediyoruz. Bu konuda da kendilerine yardıma hazırız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817