Atalar’da Millet İttifakı Tamam

Yaptığı saha çalışmalarında Atalar Mahallesi’nden Milli İttifak Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin’e ve meclis üyesi listelerine büyük destek olduğunu söyleyen Enver Okan, “Her geçen gün de bu destek artıyor. Ekonomik kriz, bir türlü düşürülemeyen sebze ve meyve fiyatları, aşırı artan etiketler ve bunlar için çözüm bulunmaması tepki oylarını arttırıyor. Çözüm için önce belediyelerin alınması ve sonrasında da genel yönetimde söz sahibi olunması gerektiğini düşünen vatandaşlar, şimdiden kararlarını vermiş gibi gözüküyorlar. Bu tepki oyları sandıkta alternatif olarak Millet İttifakı’nı görüyor ve destek vereceklerini söylüyorlar. Saha da kimseyi kötülemeden, kendi yapacaklarımızı anlatarak halkı ikna etmeye çalışıyoruz. Belediyeler çökmeye başladı, maaş ödemekte zorlanıyorlar, ekono0mik sıkıntılar, işsizlik rekor seviyede bunu yaşayan halk kararını vermiş gözüküyor” dedi.

Enver Okan, Atalar Mahallesi’nde düzenlediği ve kalabalık katılımın olduğu toplantıda vatandaşlara bu düşüncelerini aktardı. Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin ile birlikte çalışmalarını ve düşüncelerini anlatan Enver Okan, 1 Nisan’da belediyeyi halkın desteği ile alacaklarını ve hizmet akışı sağlayacaklarını söylüyor.

Aday olduktan sonra yaptığı çalışmalar sonrasında İYİ Parti’ye ve Millet İttifakı’na mahallede büyük destek ve üye sağladıklarını belirten Enver Okan, bunun seçime kadar daha da artacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817