ATAŞEHİR MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 Kartepe’nin geleceğini hazırlamak için yoğun bir mesai harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta içi ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor. Sosyal belediyecilik hizmetleri ile Kartepelilerin takdirini toplayan Başkan Üzülmez’e sunduğu hizmetler için teşekkür ziyaretine gelenler arasında Ak Parti Kartepe İlçesi Ataşehir Mahalle Yönetimi ve Ataşehir Kuran Kursu öğrencileri de yer aldı.

Ak Parti Ataşehir Ana kademe Mahalle Yönetimi ziyaretinde, Ataşehir  Kadın Kolları Mahalle Başkanı Neslihan Akkoyun,  Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Mine Öztürk,  Ak Parti Ana Kademe İlçe Yöneticisi Nurdan Köksal beraberindeki heyet ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretini gerçekleştirdi.

Ataşehir Kuran Kursu öğrencileri de kurslarına verdiği maddi ve manevi destekleri için Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret edip teşekkürlerini ilettiler. Ataşehirli ziyaretçiler, Başkan Üzülmez’in yeni yönetim modeli çerçevesinde hayata geçirdiği uygulamalarını yakından ve ilgi ile takip ettiklerini belirttiler. Özellikle Kartepe Belediyesi’nin kültür gezilerinden çok memnun kaldıklarını da ifade eden kursiyerler İznik Kültür Gezisi’nden aldıkları İznik Çinisi hediyelerini de başkana takdim ettiler.

Başkan Üzülmez’i takdirle izlediklerini belirten mahalle yönetimi, “ ‘Şimdi Kartepe Zamanı’ diyerek çıktığınız hizmet yolundaki başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Kartepe’ye değer katan çalışmalarınız için sizi tebrik ederiz. İlçe genelinde olduğu gibi mahalle halkımıza da sunduğunuz hizmetler 7’den 77’ye herkesin takdirini topluyor. Bayanlarımız Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’ne yoğun ilgi gösteriyor. Sağlık kabini hizmeti de mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz” dedi.

Ataşehirli konuklarının nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Üzülmez, “Kartepe’nin her açıdan kendini geliştirecek projeleriyle adından daha sıklıkla bahsedilir ve tercih edilir bir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çalışma temposunda bizleri ziyaret eden siz değerli hemşehrilerimizle de moral ve güç bulmaktayız. Hayır dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817