Atatürk Anadolu Lisesi Teşekküre Geldi

Körfez Atatürk Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Kemal Esen, okul aile birliği başkanı İsmail Öztürk,okul aile birliği yöneticileri Zeki Gömleksiz, İlknur Çöregili ve Diyaeddin Ay Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Okul müdürü Kemal Esen, Avrupa Birliği Comenius Projesine katılan okullarına bu konuda belediyenin büyük katkılar verdiğini belirterek teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Yunus Pehlivan da “ Eğitim kurumlarını önemsiyorum. Okullardan gelen taleplerin öncelikle ele alınması konusunda çalışma arkadaşlarıma talimat verdim. Eğitime yapılan hizmet ve yardımları gelecek adına yapılan en büyük yatırım olarak görüyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817