banner2779
banner2752
banner2750

Atatürk'ü Anma Konseri Muhteşemdi

  

 

 

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Nüfus İl Müdürü İlhan Eser, Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, İyi Parti Başkan Vekili Ayşegül Babacan, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, şube müdürleri, Ali Kemal Hazır, Mahmut Yamaç, Hatice Doğancı, Hülya Özer’in de aralarında bulunduğu çok sayıda sanatsever katıldı.

PROTOKOL KOROYA EŞLİK ETTİ

Sunuculuğunu Gökçe Kök’ün üstlendiği konser akşamı, Türk Müziği Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Balkaya’nın günün önemine ilişkin gerçekleştirdiği açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından Şef Ayşen Cengiz ve korosu sahneye davet edildi. 22 eserin seslendirildiği gecede muhteşem görüntüler yaşandı. Konserin sonunda protokol tarafından çiçek takdimi yapıldı. Gecenin final türküsü protokolün koroya karışmasıyla birlikte bayraklar eşliğinde söylendi, sanatçılar ayakta alkışlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751