ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDE NÖBET DEĞİŞİMİ
 Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 11. Genel Kurulu, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Petrolcüler İş Hanı’ndaki yerinde yapıldı. Mevcut Başkan Erdem Erkut’un sağlığı nedeniyle görev alamayacağını belirtmesi ve yönetimde yer alan Gökten Aydoğar’ın, İzmir’e taşınması nedeniyle genel kurulda Nesibe Çetin başkan olarak önerildi ve yapılan oylamadan sonra da seçilerek derneğin yeni başkanı oldu.

Nesibe Çetin ile birlikte yönetime, Havva Akın, Nihat Kale, Tuğrul Karagöz, Şerim Yılmaz, Tunay Garip ve Ülkü Kale seçildiler. Kongrede divan yönetimi de Naime Ömür Nalçacı, Harun Eneç ve Nihat Kaya’dan oluştu.

Görevi sağlık gerekçesiyle bırakan Erdem Erkut, “Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım, bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Başkan Nesibe Çetin'e başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Nesibe hanımda bayrağı daha yukarılara çıkarır, tüm halkımıza Atatürkçülüğü daha iyi anlatacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Erkut'un konuşmasından sonra söz alan Atatürkçü Düşünce Derneği Körfez  Şubesi (ADD) Başkanı Nesibe Çetin, " Hizmetlerinden ötürü başkanımız Erdem Erkut'a teşekkür ediyorum. Bayrağı yeni teslim aldık. Daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. “Ülke bütünlüğümüzü, Atatürk ilke ve devrimlerini savunmak ilkesinden yola çıkarak önceliği gençlere vereceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817