banner2779
banner2752
banner2750

Atıcılar Türkiye Şampiyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı atıcıları Türkiye Atıcılık Ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya ve Bursa illerinde düzenlenen Trap ve Skeet Türkiye Şampiyonalarından 4 madalya ve Türkiye Şampiyonluğu ile döndüler.

TRAPCILAR BURSA’DAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

Bursa’da düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtspor’ adına Büyük erkekler kategorisinde mücadele eden son Avrupa şampiyonu Murat İlbilgi gümüş, milli sporculardan Nedim Tolga ise bronz madalya kazandı. Mavi beyazlı kulüp adına genç erkeklerde mücadele eden Süleyman Güvercin 5. , genç bayanlarda Nisa Nur Aydemir ise 3. olarak kürsüde yer aldı.

TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Zorlu şampiyonada mücadele eden Kocaeli’nin başarılı atıcıları Murat İlbilgi, Nedim Tolga Tuncer ve Erdinç Kebabçı genel klasmanda yaptıkları başarılı atışlar ile Büyükler Takım Türkiye Şampiyonluğunu kazandılar.

KONYA’DAN 1 MADALYA, İKİ BAŞARILI DERECE

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Skeet Türkiye Şampiyonasına büyükler kategorisinde milli sporcu Mustafa Serhat Şahin Türkiye 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç erkekler kategorisinde mücadele eden bir diğer Büyükşehir Kağıtsporlu sporcu Süha Güray da şampiyonayı Türkiye 4. olarak tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751