ATIĞI GETİR, FİLEYİ AL

Okula atık poşet, atık yağ, atık pil, kağıt ve elektronik malzeme getirenlere, veliler tarafından örülen filelerden verilecek.

Sıfır atık projesinde bugüne kadar uygulanan en ilginç kampanya olan hediye file kampanyası gereği, toplanan atık malzemeleri okula getirip teslim eden öğrenci ve velilere, yine veliler tarafından evde örülerek hazırlanan filelerden hediye edilecek.

Veliler tarafından projeye destek amacıyla örülen ve çeşitli renk ve desenlerde olan filelerin ilgi gördüğünü belirten Okul Müdürü Adnan Deniz, “Projemizin okulda başlayan uygulamasına öğrenciler ve veliler ilk günden başlayarak destek verdiler. Bu desteğin karşılığında da yine velilerin katkısıyla örülen fileleri atık getiren veli ve öğrencilere hediye ederek çalışmaya ayrı bir boyut ve anlam kattık. Bu şekilde poşet yerine file kullanımını da gündeme getirerek okul olarak anlamlı bir adım daha atmış olduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cc41 5 yıl önce

Yeniyalı mahallesi olacaktı galiba

banner2817