Atık kampanyasının startını Köşker verdi

 

Geri Kazanım Projesi (GEKAP) kapsamında yenisi düzenlenen atık toplama kampanyasının startını Koç Ortaokulu öğrencileriyle birlikte veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzelileri kampanyaya katılmaya davet ederek, “Çevreci bir nesil, değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla bu okullarımızda yetişiyor, yarınlara hazırlanıyor” dedi.

 

 

Gebze Belediyesi’nin markalaşan çevre projesi Geri Kazanım Projesi (GEKAP) kapsamında yeni bir atık toplama kampanyası başlatıldı. Atık pil ve kızartmalık yağların toplanarak ekonomiye kazandırılması ve çevrenin korunmasının amaçlandığı projenin startını; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Koç Orta Okulu öğrencileriyle birlikte verdi. Koç Orta Okulu’nda düzenlenen törende öğrenciler tarafından sevgi gösteriyle karşılanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptığı selamlama konuşmasında çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanmasının önemine değindi.

ÇEVRECİ BİR NESİL YETİŞİYOR 

Köşker, “Sizler gibi çevresine duyarlı ve çevresini kirletmeyecek kadar bilinçli evlatlarımızı gördükçe bizlerin de; geleceğe dair umutları katlanarak artıyor. Çevreci bir nesil, değerli öğretmenlerimizin katkılarıyla bu okullarımızda yetişiyor, yarınlara hazırlanıyor” dedi. Konuşmanın ardından okula yerleştirilen atık pil ve kızartmalık atık yağ toplama makinelerinin başına öğrencilerle birlikte geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, topladıkları pil ve yağları makinelere getiren vatandaşların biriktirecekleri kuponlarla çeşitli hediyeler kazanacağını söyledi. Kampanya kapsamında Gebze Belediyesi, Gebze Kaymakamlığı, Gebze Center Alışveriş Merkezi, Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi ve Koç Orta Okulu’na atık yağ ve atık pil toplama makineleri yerleştirildi. Kampanya sonunda yeterli puanı toplayan vatandaşlara ve öğrencilere ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek.

 

GEKAP ATIK TOPLAMA KAMPANYASI

 

 

ATIK PİL HEDİYELERİ

 

SİNEMA BİLETİ---------------------400 PUAN

4 GB FLASH BELLEK-----------------300 PUAN

KOL SAATİ--------------------------- 250  PUAN

SATRANÇ SETİ –-------------------- 200  PUAN

KIRTASİYE SETİ---------------------180  PUAN

BOYAMA SETİ –---------------------- 150  PUAN

HİKAYE KİTABI--------------------- 100  PUAN

3 LÜ KURŞUN KALEM---------------- 30  PUAN

 

BİTKİSEL ATIK YAĞ HEDİYELERİ

 

SİNEMA BİLETİ---------------------  100 PUAN     (5 LT)

4GB FLASH BELLEK------------ ------  80 PUAN      (4 LT)

1LT AYÇİÇEK YAĞI------------------- 60 PUAN       (3LT)

 0,5 ML BULAŞIK DETERJANI ------10  PUAN      (0,5 LT)

NOT:  1 ADET PİL 10 PUANDIR.

0,5 LT YAĞ 10 PUANDIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817