ATIK PİL GETİRİP KİTAP KAZANDILAR
ÖĞRENCİLERİN DUYARLILIĞI

 

Bu arada okullar tatil olmasına rağmen öğrencilerin çevreye duyarlılığı devam ediyor. Hızır Reis İlköğretim Okulu öğrencileri Esma Nur Yener, Nilüfer Güçlü ve Türkan Dereli İlköğretim Okulundan Meryem Nisa Gür isimli öğrenciler topladıkları 180 adet kullanılmış pili İzmit Belediyesi’ne getirerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne teslim ettiler. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, öğrencileri duyarlılıklarından dolayı kutlayarak onlara çeşitli hikaye kitapları hediye etti.

Açıkgöz, şimdiye kadar  atık pil ve kullanılmış yağ getiren 90 kişiye sinema bileti, 82 kişiye tiyatro bileti, 400 kişiye hikaye kitabı ile 100 kişiye fidan verildiğini de hatırlatarak”  Kullanılmış pil ve yağları çöpe değil de Belediyemize teslim edenler hem çevrenin korunmasına yardımcı oluyorlar hem de hediye kazanıyorlar” dedi.

 

ATIK MAKİNALARININ BULUNDUKLARI YERLER

 

İzmit Belediyesi Alikahya hizmet binası, Yahya Kaptan Hanımeli Kurs Merkezi, Çukurbağ Kurs Merkezi, İnönü Caddesi İZMEK, Yenidoğan Kurs Merkezi, Bahçesaray Evleri, Kentsa Sitesi, Umutkent, Qutlet Center, Belsa Plaza ve İzmit Kaymakamlığı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817