ATILIMCI İŞADAMLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET

Dernek Başkanı Akyol, kısa bir süre önce kongre yaptıklarını belirterek “ kongre sonrasına Belediye Başkanımızı ziyaret ederek istişarede bulunmak istedik” dedi.  

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan da “ arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Kongreler enerjilerin, heyecanların tazelendiği dönemlerdir. Sizlerin yaptığınız ticaretle daha çok kazanmanız daha çok istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katma değer katmanız bizleri de mutlu eder. Gençlik, işadamlığı, girişimcilik, atılımcılık bunlar bir araya topladığınızda ülkemiz adına ortaya güzel tablolar çıkar. Sizlerin enerjisine bizim de, ülkemizin de ihtiyacı var. Sizlerin başarısı bizim başarımız olacaktır.

MARKA ŞEHİR OLDUK

Markalar üretmeliyiz. Dünyadaki ülkeler mücadelesinde artık markalar yarışıyor, şehirler markalaştırılıyor. Artık ülkelerin adından önce şehirler geliyor. Biz de şehrimizi, İzmit’i markalaştırmaya çalışıyoruz. İzmit, Türkiye’de marka şehirdir. Avrupa’daki bazı ülkelerle mukayese ettiğimizde önde giden özelliklerimiz var. Bazı konularda ileri gitmiş ve gelişmiş bir şehirde yaşıyoruz. Özellikle sağlık alanında bir çok Avrupa ülkesinden daha da ilerdeyiz. Eskiden tedavi için yurt dışına gidiliyordu şimdi ise yurt dışından ilimize geliyorlar. Şehrimizde hızla büyümenin getirdiği bir nüfus yoğunluğu, alt yapının, üst yapının buna yetişememesi gibi eksiklerimiz olabiliyor. Otopark ve trafik ciddi bir sorun. Çünkü yollar dar, eski bir şehir. Yolların açılması kısa vadede mümkün değil  Daha yaşanabilir, sorunları en aza indirilmiş, her şeyi ile marka olmuş, örnek alınan bir İzmit için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817