ATIŞ POLİGONUHALKIN HİZMETİNDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin donanımlı spor tesisleri arasında yer alan Atış Poligonu ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, ata sporu atıcılığa meraklı vatandaşları bekliyor. Ruhsatlı tüfeği ile Atış Poligonu’na gelen her vatandaş, 25 atış karşılığında Kent Kart’tan 20 TL ödeyerek, uluslararası kurallara uygun alanda atış yapabiliyor. Atış yapmak için lisans şartı aranmıyor. Poligonda tabanca ile atış yapılamıyor.

 

SPORSEVERLERİ BEKLİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin, Atıcılık Federasyonu’nun kurallarına uygun nizami ölçülerdeki tesisi, İzmit Mersincik Mahallesi Çınarlıdere Mesire alanında faaliyet gösteriyor. Bu donanımlı tesisten yararlanmak ise oldukça kolay.

 

RUHSATLI TÜFEK VE FİŞEK

Ruhsatlı tüfeği olan her vatandaş poligona kabul ediliyor. Vatandaşların tüfeğin yanı sıra yanlarında, trap-skeet türü,7.5 ve 9.5 numara ile 24 gramı aşmayacak fişeklerden getirmeleri gerekiyor.

 

KENT KART GEÇERLİ

Öte yandan Atış Poligonu ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ne geçtiğimiz günlerde Kent Kart imkanı getirildi. Vatandaşlar Kent Kart’tan 20 TL ödeyerek 25adet plak satın alabiliyor. Atış yapmak isteyen vatandaşlar, tesisin 229 63 63 numaralı telefonunu arayarak randevu alabilir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817