Atletler, Son Etaplarda Hız Kesmiyor
 Atletizm Federasyonu tarafından 19 Ekim tarihinde Antalya’da kulüpler arası kros ligi müsabakalarının altıncı etabı yapıldı. İlki Konya’da olmak üzere sırasıyla Batman, Antalya, Samsun ve Erzurum’da yapılan kros liginin son etabı ise Antalya’da gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü  atletleri yarışlara, genç ve büyük erkekler kategorilerinde katıldı.

 

SON İKİ ETAP KALDI

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü genç erkek kros takımı, altıncı kademe yarışları sonunda, üçüncülükteki yerini koruyarak, yedinci ve final kademesi öncesi puan farkını 24’e yükseltti. Aldığı puanla büyük bir avantaj sağlayan mavi beyazlı atletler, 22 Kasım’da İstanbul’da, 30 Kasım’da ise Kuşadası’nda yapılacak yarışlar sonrasında, kürsü için yarışacak.  

 

 

İKİ SPORCU BALKAN ŞAMPİYONASINDA

Öte yandan Antalya’da yapılan yarışmalarda Balkan kros şampiyonası seçmeleri de yapıldı. Seçmelerde başarılı olan iki Büyükşehirli sporcu Balkan şampiyonasına katılma hakkını elde etti. Yarışmalarda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç erkeklerde dördüncü olan Ferhat Bozkurt ile 23 yaş altı erkeklerde üçüncü olan Sönmez Dağ 8 Kasım tarihinde Darıca’da yapılacak Balkan Kros şampiyonasında milli takım adına yarışacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817