Atm Dolandırıcıları İşbaşında
 Olay, İzmit'in Yuvam Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. ATM'lere kart sıkıştırma aparatı koyarak vatandaşların hesaplarını boşaltmak isteyen 2 kişi polis tarafından yakalandı. Yaşar G. (46) ile Memik S. (32) isimli şahıslar sabah saatlerinde Yuvam Akarca Mahallesi'ndeki bir ATM'ye giderek elindeki kart sıkıştırma düzeneklerini buraya yerleştirmek istedi. Daha önce benzer haberleri gören Y.K. isimli şahıs, ATM'ye düzenek yerleştirmek isteyen iki kişiyi polise ihbar etti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kaçmaya başlayan şahısları kovaladı. Kısa süren kovalamacanın ardından Yaşar G. ile Memik S. yakalandı. 

İkilinin 16 Kasım 2012 günü Başiskele'de A.A. isimli bayanın kartını ATM'ye sıkıştırarak yardım etme bahanesi ile yanına yaklaşıp bin lirasını çaldıkları belirtildi. 

Şahısların üç ayrı ATM'ye de düzenek yerleştirdikleri tespit edildi. Yaşar G'nin daha önce işlediği çeşitli suçlardan 11 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenilirken işlemleri tamamlanan ikili adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817