Av tüfeğiyle yaralandı
DERİNCE’de önceki gece yaşanan olayda 1 kişi av tüfeği ile vurularak yaralandı. İddialara göre Yavuz Sultan Mahallesi Hale Sokak’ta bulunan iş yerinde çalışan Sami Kaymakçı (29), daha önce tartıştığı ama ismini bilmediği bir kişi tarafından dükkanının önünde tehdit edilmeye başlandı. Dışarı çıkan Kaymakçı ile ikili arasında yaşanan tartışma sonrasında saldırgan av tüfeği ile Kaymakçı’ya doğru ateş etti

AMELİYATA ALINDI

Saldırganın tüfeğinden çıkan saçmalar, Kaymakçı’nın karın boşluğuna isabet etti. Saldırgan olaydan sonra kayıplara karışırken, silah seslerini duyan mahalle sakinleri olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı haldeki Kaymakçı’yı hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Derince Asayiş Büro Amirliği ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817