AVM'DE 1 DAKİKADA 40 BİN TL'LİK SOYGUN
 İzmit Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi No:41 adresinde bulunan YÖN AVM'ye sabaha karşı 05.30 sıralarında yüzleri maskeli 5 hırsızlık zanlısı AVM'nin sürgülü kapısını zorla açaracak girdikleri mağazadan yaklaşık 40 bin lira değerinde telefon çalarak geldikleri gibi kaçtılar. Olayın fark edilmesinin üzerine polis ekipleri incelemelerde bulunarak şahısların yakalanması için soruşturma başlattı.

ESNAF TEDİRGİN ŞAHISLAR KAYIP
İstiklal Caddesi esnafları olarak hırsızların bir haftaya yakın süre geçmesine rağmen yakalanamaması tedirginlik yarattı. Esnaflar hırsızlık olayını duyduklarında kendi iş yerlerine girilmemesini sevinçle karşılarken şahıslar yakalanana kadar tedirginlikleri devam edeceklerini belirttiler. Ayrıca çevredeki vatandaşların mağaza hırsız girildiğini duyduklarında hiç şaşırmadıklarını kesin hırsızların mağazadan alışveriş yapan ve senetlerini ödeyemeyince mahkemelik olan birinin çıkacağını öne sürdüler. Kayıplara karışan yüzleri maskeli 5 şahsın yakalanması için polis ekipleri çok yönlü araştırmalarını sürdürüyor. İş yerinin ve çevre iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri hırsızların yakalanması için aralıksız çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817