banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AVRUPA FATİHLERİNE SEVGİ SELİ
Kıbrıs’ta yapılan Avrupa Karate şampiyonasında 21 Yaş altında Avrupa şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Eray Şamdan ile Ümitler kategorisinde Avrupa ikincisi olan Gülsen Demirtürk, Kıbrıs Rum Kesimin’den Yunanistan’a oradan da Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla, Türkiye’ye döndü. İstanbul Atatürk Hava alanına milli takım kafilesiyle gelen millilerimizi, antrenörleri ve aileleri karşıladı. Çiçeklerle karşılanan millilerin aileleriyle karşılaştığı andaki sevinçleri görülmeye değerdi. Ailelerine sarılan şampiyon karateciler, uzun süre duygulu anlar yaşadı.

 A

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Duygusal anların yaşandığı karşılama töreninde Karate Federasyon Başkanı Esat Delihasan’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörleri ve ailelerinin yanına gelerek başarılarından dolayı tebrik etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor branş yöneticisi Hasan Yılmaz, Avrupa şampiyonasında elde edilen başarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi. “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü artık, geçmişte olduğu gibi, bugünde Dünya ve Avrupa karatesinde söz sahibi olmaya devam ediyor. Katıldığımız tüm müsabakalardan şampiyonluklarla, derecelerle dönüyoruz. Bu güzel başarılar için antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine yürekten teşekkür ediyorum. Amacımız bir çok branşta olduğu gibi karate de de çıtayı yukarılara taşımak olacak.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826