Avrupalı Eğitimcilerden Pehlivan'a Ziyaretler

                Körfez Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Esen’in ev sahipliğinde İspanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Portekiz’den gelen misafirler; Comenius Projesi Türkiye Koordinatörü Özlem Baloğlu Efe eşliğinde belediyeye bir ziyaret gerçekleştirdiler.

                Konuklarıyla yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Başkan Pehlivan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, farklı kültürlerin buluşmasının dünyayı daha barışçıl ve yaşanılır bir yer haline getirmesi açısından taşıdığı öneme değindi.

                Karşılıklı hediye takdimlerinin ardından konuklarını Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sahilinde yemekte ağırlayan Pehlivan burada yabancı öğrencilerle yakından ilgilenerek Körfez hakkında sordukları soruları cevapladı.

                Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın da eşlik  ettiği yemek programında söz alan okul müdürü Kemal Esen; konuklarımızı 1 Hazirana kadar misafir edecek ve çeşitli illere ziyaretler ve geziler  yaptıktan sonra kendilerini uğurlayacağız dedi.

                Kafile Başkanlığını Portekiz’den Veronica Dankovcı’nın yaptığı kafilede Polonya’dan Sylwia Przybyla, Çek Cumhuriyeti’nden Joroslova Vitoulova, Romanya’dan Adriana Lal, ve  İspanya’dan Joan Pedroche  sorumlu olarak yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817