Avrupalı gençler Pehlivan'ı Ziyaret etti

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Gençlik Değişim Projesi kapsamında Körfez’e gelen Bulgaristan, Polonya ve Macaristan’lı gençler Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret ettiler.

Gençlerin diyalog kurmalarının önündeki en büyük sorunlardan biri olan dil sorunlarını asgariye indirmek ve ortak bir diyalog ortamı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen programın Türkiye’den de katılımcılarının olduğu gurubu kabulünde İngilizce bir konuşma yapan Başkan Pehlivan, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Küresel dünyanın yerele sıkışmış hiçbir unsuru dikkate alamayacağının altını çizen Pehlivan, kurulan bu diyalog ortamının başta dil gelişimi olmak üzere,  kültürlerin birbirini tanıması ve önyargıların kırılmasına da katkı sunacağını söyledi.

Proje Temsilcisi Serap Mutlu Durak ise konuşmasında Körfez Belediyesinin kendilerine sunduğu katkı ve konukseverlikten dolayı Başkan Yunus Pehlivan’a teşekkür etti.

Karşılıklı sohbetin ardından konuklarına hediyeler takdim eden Pehlivan, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından misafirlerini uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817