Avukat katili böyle yakalandı.

Kocaeli Barosu Avukatlarından Avukat Mehmet Samim Geredeli’yi 10 Ekim Salı günü bürosunda tabancayla vurarak öldüren katin zanlısı, kendisini sıkı takibe akan Kocaeli polisi tarafından İstanbul’da eğlendiği gazinoda kıs kıvrak yakalandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, olaydan sonra zanlıyı sıkı takibe alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, Serhat Abdullah S. nin İstanbul Kağıthane’de bir gazinoda olduğunu öğrendi. Bunun üzerine gazinoya baskın yapan polis, bir masada oturan zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Kelepçelenerek gözaltına alınan zanlı, Kocaeli’ne getirilid ve sorgusundan sonra bu sabah adliyeye sevk edildi.

2 kişi yakalanmıştı

Avukat Mehmet Samim Geredeli, 10 Ekim Pazar günü saat 16.00 sıralarında, Fethiye Caddesi Pırıldar İş Merkezi’nde ki bürosunda saldırıya uğramış ve zanlı tarafından vurulması sonucu olay yerinde ölmüştü.

Olaydan sonra zanlıyla birlikte hareket eden H.S. ve B.C.T. adlı şahıslar İstanbul Pendik’te yakalanmış, sorgularından sonra tutuklanmışlardı.

Zanlının yapılan sorgusu sırasında, dedesinden miras olarak kalan arazinin kamulaştırma davasında taraf olduğu için Avukat Geredeli’yi öldürdüğünü söylediği ileri sürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817