banner2779
banner2752
banner2750

AVUKAT GEREDELİ ÖLDÜRÜLDÜ!

İzmit Fethiye Caddesi’nde avukat silahla yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Fethiye Caddesi’nde bulunan Pırıldar İş Merkezi’nin dördüncü katında bulunan Geredeli Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Mehmet Samim Geredeli, tartıştığı bir kişi tarafından silahla vuruldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen asağlık ekiplerinin çabalarına rağmen avukat Geredeli, yaşamını yitirdi. 

AVUKATLAR OLAY YERİNE KOŞTU

Olayı duyan avukatlar da iş merkezine akın etti. Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe de olay yerine geldi, yaşananları yakından takip etti. CHP İl Başkanı aynı zamanda da eski baro başkanı olan Cengiz Sarıbay da olay yerine gelerek bilgi almaya çalıştı. Cinayetin nedeni ve kim tarafından işlendiği ise bilinmiyor.

ÜÇ KİŞİ BÜROYA GELMİŞ!

Olayla ilgili yapılan ilk soruşturma neticesinde avukatlık bürosuna üç kişi geldi. Büroya gelenlerden 2'si kapıda oturuken kimliği öğrenilemeyen bir kişi ise avukat Geredeli ile konuşmaya başladı. Ancak bir anda aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle silahını çıkaran kişi avukat Geredeli'ye üç el ateş etti. Daha sonra da üç kişi hemen olay yerinden kaçtı. Cinayete kurban giden avukat Geredeli'nin 1. Noter'de çalışan Sibel Geredeli ile evli olduğu, bir oğlunun olduğu ve İtalya'da master yaptığı öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751