AY-YILDIZ DERİNCE'YE ÇOK YAKIŞTI

Kent estetiğine önem veriliyor

Derincelilere söz verdiği vizyon projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kent estetiğine değer katacak çalışmalara da imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Derince'nin en işlek caddeleri arasında yer alan Denizciler Caddesi'nde yapılan dekoratif ışıklandırma çalışması ile ilçe merkezi daha estetik bir görünüme kavuşmuştu. İlçenin siluetini değiştiren bu ışıklandırma çalışmalarına 44 Evler Mevki’inde farklı bir konsept ile devam edildi.

44 Evler’de ışıl ışıl bir tablo

Derince’de ulaşım güzergahı açısından önem arz eden 44 Evler Mevki’indeki orta refüje Derince Belediyesi tarafından yeni bir ışıklandırma çalışması yapıldı. Bayrağımızın simgesi olan ay ve yıldız figürlü ışıklandırma sisteminin kurulduğu 44 Evler Mevkii, özellikle gece oluşan görüntüsü ile herkesi kendisine hayran bırakıyor. Kent estetiğine yönelik çalışmaların devam ettiği Derince’de yapılan bu çalışma ile 44 Evler Mevkii ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

IŞIKLANDIRMA 1-2: İlçenin siluetini değiştiren ışıklandırma çalışmalarına 44 Evler Mevki’inde farklı bir konsept ile devam edildi.

44 EVLER 1-2: Derince Belediyesi’nin 44 Evler Mevkii’nde yaptığı bayrağımızın simgesi olan AY-YILDIZ’lı ışıklandırma figürü, özellikle geceleri oluşturduğu görüntü ile herkesin beğenisini kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817