banner2779
banner2752
banner2750

Ayak Tenisinde Kazanan  Körfez Gençlerbirliği Oldu

Körfez’de başarıyla tamamlanan turnuva İstanbul için de örnek oldu ve yeni bir turnuvanın hazırlıkları başlatıldı.

27 Haziran’da oynanan final maçıyla birlikte turnuva tamamlandı ve Körfez Gençlerbirliği takımı Yarımcalılar ekibini yenerek şampiyon oldular.

32 takımın katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne olurken, ilçede ilk kez yapılan ayak tenisi turnuvası başarıyla sonuçlandı. Turnuvanın finalinde takımlarıyla katılım yapan siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve yöneticileri, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez eski Spor Müdürü Ali Osman Baş, turnuvaya katılan takım oyuncuları Körfez Vefa SK tesislerinde yer aldılar.

Düzenlenen turnuva ve organizasyondan çok memnun kalan ekipler, seneye yeniden oynamak için karar aldılar. Bu arada, turnuva haberleri sonrasında maçları izleyen İstanbul’da da ayak tenisi turnuvası düzenleyen ekip, Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Muhammet Emin Kılıç’ı davet ederek, tecrübelerinden faydalanmak istediler. Kılıç, bu davete icabet edeceğini söyledi.

Teşekkür

Başarılı bir turnuvayı sonlandıran Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını söyleyerek, “Bu turnuva süresince bizi yalnız bırakmayan siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yöneticilerine, meclis üyelerimize, belediye yetkililerimize, oda başkanlarımıza, ilçe esnaf ve iş adamlarımıza, turnuvaya katılan 32 takım oyuncuları ve ekiplerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751