AYAZ;  ‘KADIN KOLLARIMIZA GÜVENİYORUM’

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Betül Yazıcı ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Başkan Betül Yazıcı ve yönetimini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ile Teşkilat Başkanı Ali Erdem de hazır bulundu.

‘KADININ OLDUĞU YERDE ZARAFET VARDIR’

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de bulunmasının çok önemli olduğunun altını çizerek, “Kadın kollarımız teşkilatımızın en önemli kademelerinden birisidir. Büyük fedakarlıklarla, özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bundan sonra da aynı özveri ve fedakarlıkla çalışacaklarına inanıyorum. Kadın elinin değdiği her yerde nezaket ve zarafet vardır. Bu nedenle kadınlar kesinlikle siyasette bulunmalıdır” dedi.

‘GÜÇLÜ BİR EKİBİZ’

Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Ayaz, “Her zaman yanınızdayız ve destekçiniz olacağız. Biz büyük bir aile ve güçlü bir ekibiz. Bizim siyasetimizde yalan yok. Kimseyi aldatmayacağız, kandırmayacağız. Biz kavga için gelmedik. Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı daha çok birlik beraberlik içinde olmalı ve daha çok çalışmalıyız. Kadın kollarımıza güveniyorum” ifadelerini kullanarak başarı dileklerini iletti.

‘HER GÖNÜLE DOKUNACAĞI’

Başkan Ayaz’a ziyaretleri için teşekkür eden Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit’te kadın kolları olarak tüm kadınlara ulaşacaklarını ve herkesin gönlüne dokunmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Projelerimiz her zaman halkımızın ihtiyaçlarına yönelik olacak. Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızı dinlemek olacak. Tatlı dilimiz ve sevgimiz var. Asla yalan söylemeyeceğiz ve her zaman doğruları savunacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817