Ayaz Esnafları İhmal Etmiyor

Esnaflarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Ayaz ve beraberindeki ekibiyle Turan Güneş Caddesi Bekirdere Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek ayetel kürsi duası yazılı tablo hediye etti. Bekirdere esnafına ‘hayırlı işler’ dileklerini sunan Ayaz, “Sık sık esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bir araya geliyoruz. Sorunlarını dinliyoruz, beklentilerini soruyoruz. Vatandaşlarımızın, daha yaşanabilir bir İzmit için taleplerini alıyoruz. İnşallah, yerel seçimlerde İzmitimiz Ak Partili belediyecilik hizmeti ile hizmet yarışını sürdürecek ve halkımızın tüm sorunlarını giderme noktasında büyük hamleler yapacağız” dedi.

HALIMIZLA SÜREKLİ BİRARADAYIZ

Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Ayaz, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan ilçenin esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, "Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. İzmit’te değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz." dedi. Esnaftan bire bir taleplerini dinleyen Başkan Ayaz, ilçe halkıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydetti. İzmit Belediyesi Meclis üyesi Ersin Alparslan, Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe’nin VE İLÇE YÖNETİCİSİ Ahmet Çelik de ziyaretlerde hazır bulundular. Başkan Ayaz, Bütün esnafı ziyaret ederek ayetel kürsi duası yazılı tablo hediye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817