banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aydınlar Ocağı Darüzziyafe’de İftar Yaptı

Darüzziyafe’nin tarihi ortamında gerçekleşen iftar Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa E. Erkal’ın konuşması ile başladı. Prof. Dr. Erkal; “Bugünlerde 40 kg çanta ile vatan nöbetinde kaybettiğimiz genç evlatlarımızı rahmetle anıyorum. Mübarek bayramın Türk Milletine ve insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.” Dedi.

Prof. Dr. İbrahim Öztek (Anadolu), Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu (Sakarya), Av. Ruhittin Sönmez (Kocaeli) ve Prof. Dr. Ahmet Çolak’ın görüş ve değerlendirmelerini aktardığı iftarın yemek duasını Doç. Dr. Emin Işık hoca yaptı.

Prof. Dr. Ömer Alpslan Aksu, İşadamı Ahmet İyioldu,  Prof. Dr. Yümni Sezen, Av. Mürsel Aslan, Yrd. Doç. Dr. Sakin Öner, Şaire Aynur Saydam, Dr. Nef’i Demirci, Hikmet İşman, Dr. Zülfikar Özkan, eski Milletvekili Mustafa Haykır, Dr. Şahin Ceylanlı, Esat Güçhan, Mimar Süleyman Uluocak, İnşaat Mühendisi Cengiz Aslan,  Alkan Mobilyanın sahibi Salih Bayır, Kıbrıs Milli Koordinasyon Kurulu Başkanı Yakan Cumalıoğlu ve Aydınlar Ocağı üyeleri iftara büyük ilgi gösterdi.

İzmit’ten de Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Mali Müşavir Ahsen Okyar, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mithat Bora Bulut ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen katıldı.

İftar sonrası Süleymaniye Camiinde teravih namazlarını kılan İzmitliler, sahurda evlerine ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826