Aygün: "Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracağız"

STK’ların Derince’nin en önemli zenginliği olduğunu belirten Başkan Aygün, “Derince’mize, Kocaeli’mize katkı sağlamak için birlikte çalışacak, birlikte başaracağız” dedi.


STK’ları Buluşturan İftar Programı

Kent Meydanı’nda her akşam düzenlenen çayhane etkinlikleri ile Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı Derince’de bu kez ilçedeki sivil toplum kuruluşları için bir iftar programı organize edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına STK temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, 5 Nolu Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Niyazi Yağız, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Hep birlikte okunan akşam ezanının ardından oruçların açıldığı iftar programı aynı zamanda dernekler arasında birlik ve beraberliğin pekişmesine de vesile oldu. İftar programına katılımlarından dolayı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

STK’ların önemine vurgu yapan Başkan Aygün, “Ramazan ayını ilçemizde en güzel şekilde idrak ederken, bu akşam olduğu gibi böylesi kıymetli kalabalıklarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Daha önce de ifade ettiğim gibi sivil toplum kuruluşlarımız bizim kültürel mozaiğimiz, zenginliğimiz. Önümüzdeki beş yıllık süreçte derneklerimiz, meslek gruplarımız ve spor kulüplerimiz bizim en önemli yol arkadaşlarımız olacak. Bundan kuşkunuz olmasın; ilçemizin geleceğine hep birlikte yön vereceğiz. Gerek bu tür toplantılarda gerekse çeşitli halk meclislerinde sık sık bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Derince’ye daha iyi hizmet etmek için sizlerin fikir ve önerilerinize ihtiyacımız var. Sizler sivil toplum kuruluşları olarak ülkemizin birleştirici unsurlarısınız. Birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olduğu müddetçe aşamayacağımız engel yok. Derince’mize, Kocaeli’mize katkı sağlamak için birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Bu vesileyle bu akşamki gönül soframıza iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlısıyla Ramazan ayını bitirerek Ramazan Bayramı’na da kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817