Aygün: "Bu Güzellikleri Beraber Korumalıyız"

Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı

Yeşili ve maviyi bir arada barındıran yaşam alanları ile adeta saklı bir cenneti andıran Derince’nin mesire alanları vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. İlçe merkezinde yer alan Çınarlıdere, Kaşkaldere ve Çenedere gibi mesire alanları ile göz kamaştıran Derince’de en yoğun ilgiyi gören merkezlerden biri de Karagöllü Mahallesi’ne bağlı olan Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı. Derince’ye bağlı yedi mahalle Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’da oturan bölge sakinlerine ev sahipliği yapan, ayrıca bölge dışından da konuklarını ağırlayan Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Başkan Aygün İncelemelerde Bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, meclis üyeleri Nurhan Baytak, İmdat Gülcan, Mustafa Morgül ve muhtarlarla birlikte Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı’na giderek incelemelerde bulundu. Derince’nin turizm potansiyeli bakımından önemli bir konumda olduğunu belirten Başkan Aygün, “Birçok hastalığa şifa olan Dümbüldek Suyu’nun yer aldığı mesire alanımıza vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri de mutlu ediyor. Bu doğal güzellikleri hep beraber korumalı ve yaşatmalıyız. Bu noktada hepimize büyük görevler düşüyor” dedi. Başkan Aygün, mesire alanında gerçekleştirdiği incelemeler esnasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817