Aygün, Çınarlı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Aygün hem yapacağı projeler hakkında bilgi verdi hem de talepleri tek tek not aldı

 

 

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim gezilerine Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde devam ediyor. İlçe yöneticileri ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette esnafları iş yerlerinde ziyaret eden ve ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunan Aygün, yapılacak projeler hakkında da bilgiler aktardı.

 

HALKIMIZ GEREKEN CEVABI VERİR

AK Parti belediyeciliği ile birlikte Türkiye’de önemli gelişmeler yaşandığını, ülkenin ve şehirlerin gelişirken güzelleştiğini belirterek, “Tabi dış güçler çeşitli oyunlar oynuyor. 15 Temmuz’da bizi bölmeyi başaramayanlar, şimdi ekonomi ile bizi vurmaya çalışıyor. Ama halkımız yine bu oyunu bozacaktır” dedi. Aygün, esnaflara ilçede yapılacak projeler hakkında da bilgiler aktardı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817