Aygün: "Davamız, Hedefimiz Çok Büyük"

Çenedağ ve Çınarlı Mahalle Teşkilatları

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçim sürecinin ardından Derince Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Zeki Aygün, teşkilatlarla bir araya gelerek teşekkür buluşmaları gerçekleştiriyor. Başkan Aygün, mahalle bazlı toplantıların sonuncusunda Çenedağ ve Çınarlı mahallesi teşkilatlarıyla bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, Çenedağ ve Çınarlı mahalle yöneticileri ile partililerin yoğun ilgi gösterdiği program coşku içerisinde geçti. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz selamlama konuşması yaptı.

Buluşmada Önemli Mesajlar Verildi

AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ise yaptığı konuşmada “Programımıza katılan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca sabahtan, akşama kadar hiç durmadan ciddi bir çalışma gösteren teşkilatlarımıza ve bizimle beraber adım atmadık yer bırakmayan, çok değerli başkanım Zeki Aygün ağabeyimize teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi. Programda bir teşekkür konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Biz vefalı bir partiyiz. Bu başarımızda büyük emekleri olan mahallelerde program yapan, sandıklara sahip çıkan mahalle yöneticilerimize, sandık kurulu üyelerimize, ilçe yöneticilerimize ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gönül Belediyeciliği Ekseninde

Başkan Aygün konuşmasında önemli mesajlar vererek, “Bu seçimlerin sadece bir belediye seçimi değil, beka seçimi olduğunu söylemiştik. Görüyorsunuz Muhammed Mursi’yi darbeyle deviren Sisi’yi baş tacı eden demokrasi heveslisi sözde ülkeler bugün aynısını Sudan’da uyguluyor. Onun için davamız, hedefimiz çok büyük. Bizim sadece Derince’ye Kocaeli’ye bakarak değil, geniş çerçeveden bakarak siyasetimize, ülkemize sahip çıkmamız lazım. Çünkü hepimiz bu büyük mücadelenin bir parçasıyız. Ben bu mücadelede emeği geçen ve 17 yıldır ter döken bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün, gönül belediyeciliği ekseninde Derince’yi hizmetlerle dolu beş yılın beklediğini ifade ederek gece, gündüz demeden çalışarak Derince’nin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817