Aygün ; “Derince’de Seçimi Cumhur İttifakı Kazanacak”

Aygün Derince’de bu seçimi Cumhur ittifakı olarak bu birliktelik kazanacak dedi.

Cumhur İttifakı temsilcisi MHP Derince İlçe teşkilatının Meclis üyesi aday tanıtım ve genişletilmiş istişare toplantısı Derince Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür merkezinde gerçekleşti. Geniş katılımlı toplantıya AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, MHP MYK üyesi Hilal Elmas, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, İl Ocak Başkanı Gökhan Özkara, Derince Ocak Başkanı Burak Dolan ve partililer katıldı.

MECLİS ÜYELERİ TANITILDI
Programın açılış konuşmalarından sonra bir sinevizyon eşliğinde MHP Derince’den Meclis üyesi aday adayı olan isimler salonu dolduran partililere tanıtıldı. Daha sonra Cumhur İttifakı temsilcisi MHP’nin Meclis üyesi aday adaylarından ve mahalle temsilcilerinden bazı isimler MHP, Cumhur İttifakı ve 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili konuşmalar yaptı.MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’da Cumhur İttifakının önemini anlattı ve Derince’de meclis üyesi adayları ile 31 Mart seçimlerine hazır olduklarını belirtti.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
AK Parti Derince Belediye Başkan adayı ve Cumhur ittifakı adayı Zeki Aygün, “Partimin kuruluşundan bu yana önemli görevlerde bulunduk. Partim şimdi bana doğduğum, büyüdüğüm Derince’de hizmet etme şerefi verdi ve Belediye Başkan adayı gösterdi. Bundan sonra bize düşen çalışmak ve bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve insanlara hizmet etmektir dedi. Sahalardayız ve halkın gönlüne gireceğimiz gönül belediyeciliğini anlatıyoruz. Derincelileri dinliyoruz ve Derincelilerin istekleri doğrultusunda projelerimizi hazırlıyoruz. Derince’de Cumhur İttifakının temsilcileri AK Parti ve MHP’nin ortak çalışması ile 31 Mart seçimlerinde Derince ve diğer 12 belediyeyi alarak yine Kocaeli’de 13-0 yapacağız dedi.

AYGÜN TECRÜBELİ VE DONANIMLI
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise böyle coşkulu bir kalabalık ile bu istişare toplantısı ve meclis üyesi tanıtım toplantısı yapan Derince İlçe teşkilatının kutluyorum. Evet görülüyor ki Derince’de Cumhur İttifakının adayı Zeki Aygün seçimi kazanacak Kocaeli’de 13-0 olacak. Ülkücüler hiçbir başarısız işe girmemişlerdir. Bu seçimde başarılı olacaklardır. Derince’de Cumhur İttifakı adayımız tecrübeli ve donanımlı bir büyüğümüz Derince’de önemli hizmetler verecektir. Bu seçimde var gücünüzle çalışın başarıya hep birlikte ulaşalım. Liderimizin söylediği “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar “ sözü boşuna söylenmemiştir. Biz Liderimizin dediği gibi 15 Temmuz’da sokaklara çıktığımızda,canımızı da verebilirdik şimdi diyoruz ki vatan için canımızı hiçe sayarken,Devletin geleceği için Cumhur ittifakı desteklenecek ve seçimlerde başarı ile çıkılacak dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817