banner2779
banner2752
banner2750

Aygün; “Derince’yi Birlikte Yöneteceğiz”

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Zeki Aygün, Derinceliler ile kucaklaştı. Doğma büyüme Derinceli olan ve bugüne kadar İl Başkanlığı, milletvekilliği ve MKYK üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan ve önce Derince’yi daha sonra da Kocaeli’ni Ankara’da temsil eden Aygün, “Derince benim doğup büyüdüğüm, her sokağında anılar biriktirdiğim sevdam. Şimdi bu güzel ilçeme nasipse Belediye Başkanı olarak hizmet etme imkanım olacak. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Bir Derinceli olarak ilçemizi hemşehrilerimiz ile birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.


MUHTARLAR İLE BULUŞTU

AK Parti Derince İlçe SKM programları kapsamında önce kamu kurumlarına ziyaretlerde bulunan Aygün, İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ile birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi makamında ziyaret etti. Aygün ve beraberindeki heyet daha sonra Mersincik Mahalle Muhtarı Ömer Ok’a ziyarette bulundu. AK Parti’nin özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme dikkat çeken Zeki Aygün, “Derinceyi ‘fahri meclis üyeleri’ olan muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içinde yöneteceğiz” dedi.

 

17 YILDIR BU KENTİN SOKAKLARINDAYIZ

Zeki Aygün, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldiği ziyaretlerde de gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı mutlu olduğunun altını çizdi. AK Parti olarak Derince’de, Kocaeli’de ve Türkiye’de önemli hizmetler gerçekleştirildiğini belirten Aygün, “Ben ve arkadaşlarım 17 yıldır bu kentin sokaklarındayız. Onlar konuştu, AK Parti kadroları icraat yaptı. İlimize sayısız hizmet kazandırdık. Bu sokaklarda yürüdüğümüz yollar milyonlarca kilometre ile ifade edilemez” dedi.

 

AK PARTİ DAVA HAREKETİDİR

AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunun altını çizen Zeki Aygün, “AK Parti bir dava hareketidir. Bizim partimizde devamlılık esastır. Kişilere bağlı bir hareket değiliz, Bugün varız, yarın yokuz. Koltuklar gelir ve geçer ama aziz milletimize hizmet götürmek için bu bayrak yarışında bizim devraldığımız gibi birileri de vakti geldiğinde bu vazifeyi bizden devralacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751