Aygün, “Derneklerimiz En Önemli Zenginliğimiz”

 

Sarıkamışlılar Derneği’ne Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent Mahallesi Venüs İş Merkezi’nde yer alan Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek başkanı Burhanettin Özçelik ve dernek üyelerinin konuğu oldu. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, AK Parti Derince İlçe Yöneticileri ve teşkilat mensupları yer aldı.

 

Gönül Birlikteliğimizi Pekiştiriyoruz

Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “Kontrollü normalleşme süreci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek, gönül birlikteliğimizi pekiştiriyoruz. İlçemize değer katan çalışmalara hep birlikte imza attığımız derneklerimiz bizim en önemli zenginliğimiz.Bu vesileyle Başkanımız Burhanettin Özçelik ve dernek üyelerimize bizlere göstermiş oldukları samimi ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Özçelik de Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817