banner2779
banner2752
banner2750

Aygün  :  Dilovası'nda samimiyet var

AK Parti Dilovası 15. İlçe Danışma toplantısına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, partinin ilçe danışmalarındaki toplantılarında bir milletvekilinin konuşması usulüne sitemde bulunarak özellikle Dilovası'nı özlediğini ve her geldiğinde de Dilovalılara hitap etmek istediğini belirterek Dilovası farklı bir yer. Buranın samimiyeti Anadolu'nun samimiyetini, sıcaklığını hissettiriyor. Onun için benim Dilovası'na karşı ayrı bir sevgim var. "dedi.
DİLOVASI'NDA SAMİMİYET VAR
Hafta sonu gerçekleşen AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 15. İlçe Danışma Meclisi 250 gençin katılımı ile gerçekleşti. Danışma meclisi ve katılım törenine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İl Teşkilatının uygulamaya koyduğu ilçe danışma meclislerine katılan 2-3 milletvekillerinden sadece bir milletvekilinin konuşması konusunda ki usulle ilgili sitemde bulunarak, "Bu yeni usulü ilçelerde uygulamayın. Özellikle Dilovası'nda hiç uygulamayın. Çünkü Dilovası insanını özlüyor insan. Ben şahsen özlüyorum. Dilovası'nda samimiyet var. Dilovası'nda sevgi var. Dilovası farklı bir yer. Buranın samimiyeti Anadolu'nun samimiyetini, sıcaklığını hissettiriyor. Onun için benim Dilovası'na karşı ayrı bir sevgim var. Dilovalıları özledim. Bugün buraya gelipte konuşmadan gitmekte beni üzer ayrıca İlçe Başkanını da kötü haşlardım."dedi.
BU OYUNU BOZARIZ
Daha sonra ülke gündemine değinen Aygün, "Siyasetin temel amacı insana hizmet etmektir. Burada usul hatası yapanlar bu milletin teveccühüne mashar oluyor. Usul hatası yapmayım milletin derdini anlayın, gönül bağı kurun. Bu hissiyatı kuran başbakanımızda bizlerin arasından çıkmıştır. Milletin gönlünde taht kurmuştur. Şu günlerde ülkemizde Gezi Parkı olayları ile nelerin yaşandığını görüyorum. Masumhane insanların arkasına saklanan illegal örgütlerin neler yaptıkları ortada. Bu tabi sadece burdaki insanların yapabileceği bir olay değil. Dış mihrakların oyunlarının oynandığını da iyi görmeliyiz. Faizden haksız para kazananların tezgahlarıdır. Ülkemizin son 11 yılda attığı büyük adımlar birilerinin hoşuna gitmiyor. Çok büyük oyunlar oynuyorlar ama bizler bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz gücümüzü bu halktan aldık. Halkımız bu oyunları bozacaktır. Bizler bu oynanan oyunları halkımıza iyi anlatmalıyız. Bizim birlik ve bereberliğimizi de kimse bozamaz."dedi.
90'LI GENÇLERLE BİR ARAYA GETİRİN
Aygün son olarak gençlik kolları yöneticilerine seslenerek, "Gençlik kollarımız bu süreçte iyi çalışmalı bizleri 90'lı gençlerle bir araya getirmelidir. Onlara doğruları anlatmalıyız. Oynanan oyunları anlatmalıyız."dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751