Aygün Esnafa Müjde Verdi

Aygün esnaf için sorun teşkil eden konularda göreve geldiğimizde özellikle ilgileneceğiz. İlçede merkezimizde ticari hayatın canlanması için yeni düzenlemeler yapacağız. Bu düzenlemeleri hayata geçirirken hep birlikte oturup istişareler gerçekleştireceğiz dedi.

AK Parti Derince Belediye Başkanı adayı Zeki Aygün 31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarına esnaf gezileri ile devam etti. AK Parti Derince SKM tarafından düzenlenen programlarda Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesinde devam etti. Zeki Aygün’ün esnaf gezisine AK Parti eski ilçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adaylarından İbrahim Şirin’de katıldı. İlçe Başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve partililer Aygün’e esnaf gezisinde eşlik ettiler.

Derince’nin Zeki Ağabeyi

Denizciler Caddesinde gezisinde Zeki Aygün esnafın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek ben burada doğdum burada büyüdüm, Derince’liyim çocukluğum, iş hayatım hepsi burada geçti. Ben Derince’lilerin ağabeyi oldum. Daha önce Milletvekili olarak görev yaptım, şimdi ise Belediye Başkanı olarak buraya hizmet edeceğiz dedi. Esnafları tek tek iş yerlerine girerek ziyaret eden Aygün ilçe ile ilgili görüş ve önerileri de dinledi.

Esnafa müjde verdi

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, esnaf gezisinde ilçede ticari hayatın canlanması için çalışmalar gerçekleştireceğiz, Derince esnaflarını bugün nasıl geziyorsak sürekli irtibat halinde olarak istişarelerde bulunacağız dedi.

Başkan adayı Zeki Aygün esnaf gezisinde ayrıca önemli bir değerlendirmede bulundu. Ben Derince’liyim, Kocaeli Büyükşehir Adayımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın da Derince’li siz şimdi Derince’nin 31 Mart sonrasında alacağı hizmetleri bir düşünün diyerek iddialı konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817