banner2779
banner2752
banner2750

Aygün Gebze İstasyon Mahallesinde pazar turunda
 Ak Parti Gebze SKM tarafından düzenlenen İstasyon Mahallesi programı kapsamında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Ak Parti Gebze SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti İstasyon Mahalle Başkanı ve Ak Partili yöneticilerden İstasyon çıkarması yapıldı.  Hasan Ağa Caddesi üzerinde kurulan pazar pazarına uğrayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Partili ekip, Pazar esnafına hayırlı işler temennilerini iletti.

 

İSTASYON KENTİN VİTRİNİ 

Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Aygün  pazara alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini alan Milletvekili Zeki Aygün, asrın projesi Marmaray’ın tamamlanması ve İstasyon Bilim Sanat Merkezi’nin hizmete girmesiyle İstasyon’un kabuk değiştireceğini dile getirdi. Hızla değişen İstasyon’un zamanla, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gebze’ye yakışır modernlikte bir vitrini haline geleceğini de sözlerine ekledi.

İstasyon Mahallesi pazar ziyareti sonrasında; mahalle esnafını da ziyaret eden ekip; sonrasında mahallede hasta ziyaretinde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751