Aygün, “Halkın Oyuna Sahip Çıkacağız”

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı 31 Mart Yerel seçimleri öncesi mahallerde sandık eğitimlerine Yavuz Sultan ve Çenedağ Mahalleleri ile başladı. Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime; AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, meclis üyesi adayları, ilçe yöneticileri, mahalle yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, sandıkların önemine değindi.

EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

“Derince’de yeni dönem için birçok proje hazırladık, bunları tek tek hayata geçireceğiz” diyen Aygün, “Tabi bunu Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimiz ile birlikte yapacağız. Cumhur İttifakı olarak Milliyetçi Hareket Partisi ile yaptığımız ittifak ile bu seçimden zaferle ayrılacağız. Bu eğitimler de çok önemli. Milletin oyuna sahip çıkmak için burada edindiğimiz bilgilerle görevimizi en iyi şekilde yerine getirelim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817