Aygün: Her Gün Halkın İçinde Olacağım

Çınarlılı Esnaflara Teşekkür Ziyareti

Seçim sürecinde Derincelilere verdiği sözleri yerine getirmek için yoğun bir şekilde çalışan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir taraftan da vatandaşlarla buluşarak istişarelerine devam ediyor. Hafta içi belediyeye gelen konuklarını ağırlayan Başkan Aygün, hafta sonu ise çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Aygün,  bu kez Çınarlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Derinceli hemşehrilerinin görüşlerine her zaman önem vereceklerini belirten Başkan Aygün, ziyarette ayrıca seçim sürecindeki desteklerinden dolayı Çınarlı esnafları ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Evliya Camii Derneği’ne Konuk Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gündüz Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından teravih namazı öncesi ise İbni Sina Mahallesi Evliya Camii Derneği’ne konuk oldu. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerinde Derince’yi el birliği içerisinde daha da ileriye taşıyacaklarını belirten Başkan Aygün, “Derince’mize hizmet noktasında hepimizin üzerinde düşen sorumluluklar var. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Bizzat ben her gün halkın içinde olarak, vatandaşlarımızı dinliyorum. Derinceliler gönül belediyeciliğini çok yakından hissedecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817