banner2779
banner2752
banner2750

Aygün: Her Şey Çocuklarımızın Geleceği İçin

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

İlçedeki eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’na konuk oldu. Buluşmada öğrencilere hayatından kesitler aktaran ve önerilerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün önemli mesajlar verdi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen buluşmada Derince Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Macit, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Dulkadiroğlu, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Oğul, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Tarihimizi İyi Bilmezsek, Geleceğimizi Tayin Edemeyiz

Öğrencilerle olan buluşmasında önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Ne kadar bilinçli ve şuurlu olursak o denli güçlü bir ülke oluruz. Sizler kendinizi ne kadar güzel yetiştirirseniz geleceğimiz o denli sağlam olur. Hem manevi ilim hem müspet ilim önemli. Bu yüzden hem dünyamız hem de ahiret için çalışacağız. Milli şuurumuzun iyi olması lazım. Bu da dünyayı iyi okumakla, tarihimizi iyi bilmekle olur. Eğer biz tarihimizi iyi bilmezsek, geleceğimizi tayin edemeyiz” dedi. Başkan Aygün, günümüzde Avrupa ülkelerinin iki yüzlülüğüne de vurgu yaptığı konuşmasında “Bugün dünyada insan haklarından bahsedenler gerçek manada bunu uygulamıyorlar. Suriye’de Irak’ta milyonlarca insan öldü. Medeniyetten bahseden hiçbir Avrupa ülkesi ses çıkarmadı” dedi.

Her Mahalleye Gençlik Merkezi Yapacağız

Derince genelinde hizmete sunacakları projelerle ilgili öğrencilere bilgiler de veren Başkan Aygün, “Seçim sürecinde vatandaşlarımızı ziyaret ettik, STK’larımızla bir araya geldik. Onların önerilerini alarak 41 projemizi şekillendirdik. Bu projeler içerisinde benim en çok değer verdiğim sizler için yapacak olduğumuz Gençlik Merkezleri. Her mahalleye bir Gençlik Merkezi kazandırma hedefimiz var. Bu merkezlerimizde futbol, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun grupları yer alacak. 4 yaşından 30 yaşına kadar gençliğe hitap edecek alanlar oluşturacağız. İki katlı idari binalarımızda görev yapacak öğretmenlerimiz, burada çocuklarımızı karşılayacak. Çocuklarımız spor yaptıktan sonra çayını kahvesini içip dilerse satranç oynayacak, kütüphanede ders çalışacak. Dumlupınar Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezimizin ihalesini yaptık. Fatih Mahallesi’nde ise yakın zamanda çalışmalara başlayacağız. Merkezlerimiz için yer tespiti yaptığımız mahallelerde hemen çalışmaya başlayacağız Her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751