AYGÜN İÇİN OYLAR AK PARTİ’YE
 AK Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün 7 Haziran seçimlerinden önce Körfez ilçe de bir site sakinlerinin sorunlarını dinlemeye gitmişti. Vatandaşlar bizim sorunlarımızı çöz diyerek Aygün’den söz almıştı. Aygün 7 Haziran seçimlerinde AK Parti her ne kadar istediği almasa bile Zeki Aygün verdiği sözü tuttu ve vatandaşların isteklerini yerine getirdi.

 

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR VE OY.

 

Site sakinleri de Site içinde NET-YAP İnşaat ortaklarından Orhan Gedik’in cağ kebabı ikramıyla Zeki Aygün’ü teşekkür etmek için çağırdılar. Zeki Aygün AK Parti körfez ilçe eski başkanı Engin Koyun, AK Parti körfez belediye meclis üyesi Habib Aşı ile birlikte davete icabet etti. Site sakinlerinin hepsi Aygün’e teşekkür etmek için eksiksiz programa katıldı. Site sakinleri arasında CHP’li, MHP’li ve Saadet partili vatandaşlar size teşekkür ederiz diyerek oylarını kesinlikle AK Partiye vereceğiz dediler. Aygün vatandaşlara bu bizim görevimiz biz oy veresiniz diye iş yapmayız dese da vatandaşlar bizde aramızda söz verdik parti gözetneksizin oylarımızı vereceğiz diyerek Aygüne söz verdiler. Cağ kebabı ikramının ardından Aygün körfez ilçede ki programları için site sakinleri ile poz verdikten sonra ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817