Aygün: İlçemizi Yarınlara Birlikte Taşıyoruz

Halkımızla gönül birliği içerisinde çalışarak, ilçemizi güçlü yarınlara birlikte taşıyoruz” dedi

Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, katılımcı yönetim anlayışı gereği vatandaşlarla istişare etmeye devam ediyor.  Düzenli olarak mahallelerde halk toplantıları gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Mevkiindeki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyeleri Furkan Güngör, Mustafa Morgül, Mustafa Çalık, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, İSU Derince Şube Müdürü Medine Cici Doğru ve belediye daire müdürleri de katıldı. Bölge sakinleri ve esnafların iştirak ettiği buluşmada Başkan Aygün, geride kalan süreçte hizmete sundukları ve bundan sonra hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler verdi.

Toplantılar Bizim İçin Çok Önemli

Programda ilk konuşmayı yapan Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, “Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımızdan randevu almak için kendisine gittiğimizde ‘Biz mahallenizde bir program yapalım. Halkımızın, esnafımızın taleplerini yerinde dinleyelim’ dediler. Kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında önemli mesajlar verdi. Başkan Aygün, “Böyle güzel bir programda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerin en önemli amacı sizlere hizmet etmek. Rabbim, bugün doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçemizde sizlere hizmet etmeyi bizlere nasip etti. Seçim öncesi giderek, destek istediğimiz her yere bu kez teşekkür mahiyetinde giderek vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Siz kıymetli halkımızla bir araya geldiğimiz bu toplantılarımızı son derece önemsiyorum. İstişare kültürü bizim olmazsa olmazımız. Halkımızla gönül birliği içerisinde çalışarak, ilçemizi güçlü yarınlara birlikte taşıyoruz” dedi.

Projelerimiz Halkımızın Tamamına Hitap Ediyor

Derince’de gönül belediyeciliği ile hizmet belediyeciliğini pekiştirdiklerini ifade eden Başkan Aygün, “Seçim sürecinde 41 projemizi hazırlarken sizlere danışmıştık. Şimdi bunları hayata geçirirken de sizlerle paylaşıyoruz. Halkımızın tamamına hitap eden projelerimizi hizmete sunduk. Kurduğumuz Çözüm Masası ile halkımızın şikayet, talep ve önerilerine anında cevap veriyoruz. Yine önümüzdeki süreçte Çözüm Masası’na bağlı özel acil bir ekip kuracağız. İşsizlikle ilgili mücadele noktasında DERKİM projemizi hayata geçirdik. İŞKUR ile birlikte yürüttüğümüz bu proje ile işçi ve işveren arasında köprü vazifesi görüyoruz. Alo Vefa Hattımız ile yaşlı, bakıma muhtaç veya ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Tarihi Gar Binası’nda hizmet veren Millet Kıraathanemiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğumuz Sevgi Mağazamız da hizmete sunduğumuz projelerimiz arasında” dedi.

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri

Konuşmasında Gençlik Merkezleri projesine de vurgu yapan Başkan Aygün, “En önemli projelerimizden biri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik hazırladığımız Gençlik Merkezleriydi. Bu projemizi tüm mahallelerimize yapmayı hedefliyoruz. İlk etapta Dumlupınar Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor Merkezi’nin temelini attık. Ardından Fatih Mahallesi’nde çalışmalara başlayacağız. Bu süreçte belediyemizin öz kaynaklarıyla almış olduğumuz iş makineleri ve hizmet araçlarımız da ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. İlçe genelinde yapılacak olan altyapı ve üstyapı çalışmalarına da vurgu yapan Başkan Aygün, İSU”nun ihaleyi yaptığını ve önce altyapı ardından üstyapı düzenlemelerinin yapılacağını söyledi. Dekoratif aydınlatma çalışmalarının Çenesuyu Mevkiinde de uygulanacağını belirten Başkan Aygün, bunun için ilk etapta bölgedeki altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817