Aygün, “Kapım Her Zaman Açık Olacak”

 

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, İlçe SKM Başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın da katılımıyla Derince İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetimi tarafından karşılanan Fikri Işık ve Zeki Aygün, üyelerle sohbet etti.

 

MAKAM KAPIM OLMAYACAK

Dernek Başkanı Avni Gözütok, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederken, Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, “Bu dönem sizlerle daha fazla diyalog içerisinde olacağız. Bölgede yapılacak bir proje ya da çalışmada STK’larımızın görüş ve önerilerini alacağız. Bizler makam mevki için halkı unutmayacağız. Makam kapımız olmayacak. Yakında Derince ile ilgili projelerimizi de sizlerle paylaşacağız” dedi.

 

BİLGİ VE TECRÜBESİNİ YANSITACAK

AK Parti Milletvekili Fikri Işık da Zeki Aygün’ün Derince’ye bir çok önemli hizmeti kazandıracağına inandığını belirterek, “Bugüne kadar Kocaeli için çok önemli hizmetleri oldu. Ona güvenebilirsiniz. Eminim bilgi ve tecrübesini Derince’ye de yansıtacak. Derince bizler için önemli. Birçok yeni proje ilçede önümüzdeki dönem hayata geçecek” ifadelerini kullandı. Işık, Erzurumluların bölgede yapılacak projelerle ilgili sorularına da tek tek cevap verdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817