Aygün, “Kente Kültürel Zenginlik Katıyorsunuz”

Hemşehri derneklerinin önemli olduğunu belirten Aygün, “Hemşehri derneklerimiz kente kültürel zenginlik katıyor” dedi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Aygün, beraberinde meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Derince Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan Bingöl İli Kığı Yayladere Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yaşar Baş ve yöneticileri tarafından karşılanan Aygün ve partililer, nazik karşılamadan dolayı teşekkür etti.

TALEPLERİNİZ YOL GÖSTERDİ

Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün de ziyarette yaptığı konuşmada, “Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren vatandaşlarımızla birlikteyiz. Eksiklikleri, ihtiyaçları sizlerden dinledik, taleplerinizi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile birlikte değerlendirdik. Bu doğrultuda da yol haritamızı çizdik ve beyannamemizi hazırladık” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817