Aygün: Muhtarlarımız Bizim Çözüm Ortağımız

Muhtarlar Günü Kutlaması

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Derince’de çok anlamlı bir program düzenlendi. İlçe Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde Yelken Kafe’de düzenlenen program Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin, Abbas Bayrak ve mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda açıklamalarda bulunan Derince Kaymakamı Cemil Aksak, koronavirüsle mücadele sürecinde kamu kurumlarının ve muhtarların güzel bir iş birliği sergilediğini belirtti. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik eden Kaymakam Aksak, tüm muhtarlara gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İnternet Konusunda Toplantı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada “Halkımızın adeta gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımız. İlçemize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız kıymetli muhtarlarımıza katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda ayrıca ilçenin büyümesi ve gelişmesi neticesinde internet erişimi konusunda oluşan yeni ihtiyaçlar da değerlendirildi. Türk Telekom Saha Operasyonları Ekip Lideri Ali Şahin'in de katıldığı toplantıda özellikle uzaktan eğitim sürecinde internet altyapısında yapılan yeni yatırımlarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817