banner2779
banner2752
banner2750

Aygün Önlüğü Giydi, Yufka Açtı

Cumhur İttifakı AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarına SKM programları kapsamında ara vermeden devam ediyor. Sabah başlayan programlar gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Esnaf ziyaretleri sivil toplum örgütü ve dernek ziyaretlerine devam eden Aygün çağrılan her ev toplantısına gitmeye çalışıyor. Özellikle gece geç saatlere kadar kendisini bekleyen ev ziyaretlerinde vatandaşlara teşekkür ederek bu dönem yapacakları Gönül belediyeciliği hakkında bilgiler veriyor.

ASLA TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ

Aygün önceki gün Derince İbn-i Sina Mahallesi ziyaretinde esnafları iş yerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Giydiği yufkacıda da önlük giyen Aygün, iş yeri sahibiyle birlikte yufka açtı. Aygün, “Önlüğü giydik, sahadayız ve halkımıza yapacaklarımızı anlatıyoruz. Halka tepeden bakma yok. Makam mevki hırsı yok. Vatandaşın görüş ve önerileri bizim için çok önemli olacak. Halkı dinlemeye ve onları ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751