banner2779
banner2752
banner2750

Aygün: Ortak Aklın Gücüne İnanıyoruz


 

Yelken Kafe’de Buluştular

Toplumun dinamikleri ile sık sık bir araya gelen ve her fırsatta istişarenin önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Roman Derneklerinin temsilcileri ile buluştu. Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Nurhan Baytak’ın da hazır bulunduğu Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ve Kocaeli genelindeki Roman derneklerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

STK’larımızın Görüşleri Çok Önemli

Konuklarına toplantıya iştirakleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Roman kardeşlerimize toplantımıza gösterdikleri samimi ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz kentimizin geleceğine yatırım yaparken ortak aklın gücüne inanıyoruz. Bu doğrultuda STK’larımızın talep ve önerileri bizim için çok kıymetli” dedi. Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar da gerek milletvekilliği sürecinde gerekse belediye başkanı olarak kente kazandırdığı hizmetler dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751