AYGÜN OSB'LERİ GEZDİ
 Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'e ziyaretler esnasında AK Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Mahmut Kocabay, AK Parti Kocaeliİl SKM Yöneticisi İhsan Şanlı ile partililer eşlik etti. İlk ziyaretini İZAYDAŞ’a gerçekleştiren Aygün ardından İMES OSB'yi ziyaret etti.

 

3 MAHALLEYE ÖLÇÜM CIHAZI KURULACAK

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve beraberindekiler daha sonra Kömürcüler OSB'de ziyarette bulundular. Kömürcüler OSB ziyaretine İl Çevre Müdürü Mehmet Aytaç'da eşlik etti. Ziyarette OSB ile ilgili sorun ve sıkıntıları dile getiren Milletvekili Zeki Aygün, Dilovası'nda bulunan Orhangazi, Turgut Özal ve Kayapınar mahallelerine İl çevre müdürlüğü tarafından ölçüm cihazı kurulacağını belirtirken cihazların raporlarını takip edeceğini belirtti.

Milletvekili Aygün, OSB ziyaretlerinin ardından Diliskelesi Mahallesinde SKM programı kapsamında ziyaretlerine devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817