banner2752
banner2750
banner2776

Aygün Ve Ellibeş’ten Derince’de Temaslar

Esnaf ve Vatandaş Buluşmaları

Başkan Aygün, bir yandan ilçe halkına söz verdiği projeleri hızla yerine getirirken diğer taraftan istişareye verdiği önem doğrultusunda esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda gün boyu Derince’de çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Programlara İl Başkan Yardımcıları Ahmet Sönmez, Abdullah Binbay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Demir, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Halime Gökdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Merkez Camii Derneğine Ziyaret

İlk olarak Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşme ile başlayan programlar kapsamında Derince’de hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeler değerlendirildi. Ardından Başkanlar Aygün ve Ellibeş, Derince Merkez Camii Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Uzuner ve dernek yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzuner başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkanlar, İstiklal Marşı yazılı tablo da armağan etti. Merkez Cami Derneği’nde gerçekleşen görüşmenin ardından ise esnaf ziyaretleri gerçekleşti. Denizciler Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkanlar ve beraberindeki heyet halkın ve esnafların Ramazan aylarını tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680