banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Aygün ve Ellibeş’ten Derince’de Temaslar

Ziyaretlerde Bulundular

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent genelindeki çalışmalarını kararlılıkla sürdürürken istişareye verdiği önem doğrultusunda temaslarına da devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda gün boyu ilçede temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Programlar esnasında Derince Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Eren, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Demir ve Hicran Bozkurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.

5 Nolu Şehiriçi Kooperatifi

Yenikent Mahallesi’nde gerçekleşen ilk ziyarette başkanlar öğle namazının ardından İmam-ı Azam Camii Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada gerçekleşen sohbetin ardından Başkanlar Aygün ve Ellibeş ile beraberindeki heyet 5 Nolu Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde kayınbabası vefat eden Kooperatif Başkanı Niyazi Yağız’a taziyelerini ileten başkanlar, dernek üyeleriyle de hasbihalde bulundu. Başkanlar Aygün ve Ellibeş ile beraberindeki heyet daha sonra ise birlikte Fatih Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Uğur Nazlım ve öğretmenlerle bir araya gelen başkanlar pandemi sürecinde de eğitime yönelik çok önemli adımların atıldığına vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826